Nemocnice Strakonice, a.s. je v 5. ročníku Kabelkového veletrhu Deníku největším přispěvatelem. Lékařsky, sestřičky a další ženy, které v tomto zařízení pracují, přinesly 133 kabelek!
Pod palcem měla tuto záležitost náměstkyně pro ošetřovatelskou péči a hlavní sestra Edita Klavíková.

Kabelkový veletrh Deníku.Nemocnice nám darovala 133 kabelek. Moc děkujeme. Jak jste takové množství dlouho sbírali?
Kabelkový veletrh Deníku je tady dobře známý a navíc se o něm hodně píše. Asi před měsícem jsem na oddělení rozeslala e-mail s výzvou ke sběru kabelek.

V dnešní době má každý dost svých starostí. Čím to, že si vaše kolegyně udělaly čas na to, aby hledaly v šatnících a skříních kabelky?
Každý, kdo pracuje ve zdravotnictví, tak dobře, jak těžké je shánět peníze na činnost a pomoc. Kabelkový veletrh Deníku je úžasný nápad a skvělá charita. Peníze z něj jdou určitým a konkrétním lidem, a co je hlavní, jedná se především o děti, které si tak mohou splnit svůj sen. Nemocnice by už z principu u takové akce být měla.

Ještě jednou děkujeme vám i všem, kteří se do sbírky v nemocnici zapojili.

Ve středu 5. září si budete moci v českobudějovickém IGY Centru pak nějakou z kabelek za symbolickou cenu vybrat. Výtěžek veletrhu půjde na nadané děti z Jihočeského kraje.

PŘIPRAVENI POMOCI

Strakonická nemocnice disponuje řadou zdravotnických pracovišť, kde Vám odborníci pomohou řešit Vaše zdravotní problémy. Některá pracoviště mají nadregionální charakter. Současně úzce spolupracujeme s řadou zdravotnických pracovišť, které poskytují superspecializovanou péči.

Go to top